FSMVÜ | Coronavirus Salgını İle Mücadele
Haber - Etkinlik Arşivi
Coronavirus Salgını İle Mücadele

Değerli Öğrencilerimiz,

Bütün dünyada etkisini gösteren Coronavirus (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında 12 Mart 2020 tarih ve 2020/2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile Üniversitemizde 16 Mart-06 Nisan 2020 tarihleri arasında 3 haftalık süreyle eğitime ara verilmiştir. Bu süre içerisinde virüsten korunmak için titizlikle gerekli hassasiyeti göstermenizi tavsiye eder, bu zorunlu tatilde hepinize sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. T.C. Sağlık Bakanlığı’nca bu süre zarfında ülkeden çıkış yapmamanız tavsiye edilmektedir. Zaruri gerekçeler ile yurtdışına çıktığınız takdirde, dönüşte pandeminin durumuna göre sorun yaşayabileceğinizi, uçuşların iptal olabileceğini, döndüğünüzde en az 14 gün eğitime devam edemeyeceğinizi ve başkaca sorunların yaşanabileceğini, ayrıca dönüş tarihinden itibaren 14 gün süreyle kendinizi karantinaya almanız gerektiğini bilmenizi isterim. Karantina süresini doldurmayan öğrencilerimizin Üniversitemize giriş yapamayacağını bildirir, hassasiyet ve titizliğiniz için teşekkür ederim.

Bu hassas dönemi sağlıkla geçirmenizi Allah’tan temenni eder iyi günler dilerim.

Prof. Dr. M. Fatih ANDI