Anasayfa  |   İletişim  | EN  |
FSMVÜ | Afet Sonrası Mimarlık
Afet Sonrası Mimarlık

Ülkemiz çeşitli afetlere sık sık uğramaktadır. Doğal afetlerden olan deprem, sel, iklim değişikliği ve kuraklık günlük yaşantımızı ciddi derecede tehlikeye atmaktadır. Enflasyon, dolarizasyon vb. ticari faaliyetleri kısıtlayan etmenler hayatımızın bir parçası olmuş vaziyettedir. Pandemi süreci de hayatımızın bir parçası olacak gibi duruyor. Bu tür durumlar tasarım alanında çalışan mimarları ve sektör öncülerini de herkes kadar etkilemektedir.

Bu panel dizisi ile afet ortamlarında çalışmalarını sürdürmeye gayret eden, ofisleri için bir çıkar yol arayan ve tasarımın evrenselleğini içinde bulunduğu bağlam ile özdeşleştiren meslek profesyonelleri; tecrübelerini ve afet anında/sonrasında oluşan yeni parametreleri tasarım sürecinde nasıl değerlendirdiklerini paylaşacaktır.

Kayıt için iletişim: dakyurt@fsm.edu.tr

Etkinlik Türü : Panel