FSMVÜ | Kudüs'ten FSMVÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'ne Akademik Ziyaret ve Teknik Gezi

Kudüs Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin değerli hocaları ve öğrencileri 25 Ekim tarihinde üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesine bir akademik ziyaret gerçekleştireceklerdir. Kudüs Üniversitesinden Doç. Dr. Yara SAIFI beşinci dönem öğrencileri ile birlikte fakültemiz öğretim üyeleri Prof. Dr. Suphi SAATÇİ ve Dr. Öğr. Üyesi Ruba KASMO tarafından hazırlanan Osmanlı Mimarisi konulu sunuma katılacaklar.

Detaylı programı aşağıda verilmiştir.

25 Ekim 2019 - (Cuma)

09:00 - 10:00 Açılış ve karşılama konuşması: Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim NUMAN

10:00 - 10:45 Ders 1 "Mimar Sinan'ın İstanbul'daki Yapıları", Prof. Dr. Suphi SAATÇİ

11:00 - 11:45 Ders 2 "İstanbul'da Osmanlı Mimarisi", Dr. Öğr. Üyesi Ruba KASMO