Mimarlık % 100 Burslu
İç Mimarlık % 25 Burslu
FSMVÜ | 2. Uluslararası İslâmi Mimari Mirası Konferansı
2. Uluslararası İslâmi Mimari Mirası Konferansı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Mimarlık ve Çevre Tasarımı Fakültesi’nin ortaklığında “2. Uluslararası İslâmi Mimari Mirası Konferansı, ISL@H 2019” 26-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecektir.

İlki 2017 yılında Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da gerçekleştirilen “Uluslararası İslâmi Mimari Mirası Konferansı”, bu yıl “Mamur Çevre ve Gelecek” başlığıyla toplanacak.

ISL@H 2019 Konferansı ile akademik ve entelektüel diskur için geniş bir platform oluşturulması, ilgili kişiler ve kurumlar arasındaki bilgi paylaşımının ve ortak araştırmaların kolaylaştırılması, yeni araştırmalara zemin oluşturacak bir iletişim ağı kurulması hedefleniyor.

Sahalarında uluslararası saygınlığa sahip davetli konuşmacıların da yer alacağı ISL@H 2019’da, dünyanın dört bir yanından akademisyenler, yöneticiler, araştırmacılar ve öğrenciler bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Bildiri özeti son gönderim tarihi ve kayıt: 15 Ocak 2019

Kabul edilen bildiri özetlerinin ilanı: 15 Şubat 2019